2Seconds

Marketing - Entertainment - Fotografie - Web - Media

Over 2Seconds

2Seconds is de overkoepelende VOF van o.a . Fototainer, Mywebsites.nl en Richardvanmerodeproducties. We bundelen kennis en ervaring van verschillende bedrijven en mensen in een bedrijf dat direct indruk maakt binnen 2 Seconden.

Thijs Groenhuis en Richard van Merode zijn de drijvende kracht achter dit succesvolle bedrijf. Met een gepassioneerde en energieke benadering komen wij altijd tot een gewenst resultaat en zo nog betere uitvoering, samen met een enthousiast team van medewerkers.  

Onder de 2Seconds-vlag voert Fototainer diverse entertainmentprojecten uit die op maat worden gemaakt voor grote opdrachtgevers. Maar ook een bedrijfsfeest, bruiloft of beursactivatie verzorgen wij van begin tot eind.

Zo werden voor Madurodam in Den Haag twee omvangrijke entertainmentprojecten ontwikkeld en uitgevoerd, werken wij voor diverse gernomeerde boekingsbureaus en verzorgden wij de Outcast campagne voor FOX in diverse landen. Voor o.a. Philips Turnhout, Royal Reesink en Cito benelux verzorde wij de live kranten service voor het afscheid van de directeur.